14.09.2018 г., 23:06 ч.

Остави ме 

  Поезия
413 0 4

 

Остави ме да плача сама,

там край реката, там под върбите

и ето дъжд заваля, ще прикрие сълзите...

 

Остави ме да плача сама,

там край реката, там под върбите,

вятър задуха, вятър повя, погали ме –

         ще пресуши сълзите...

 

Остави ме да плача сама,

                       там под звездите... 

и дано покажат ми те

                       брод, по който да мина...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??