Аз знам ..
ще ме обръснеш..
..внимателно , грижливо ..
с напираики в очите ти сълзи .
..ще ме подстрижеш..
и ще срешиш мълчеливо
оредялите със времето коси .
Аз знам ...
ще бъда с нови дрехи
..смирен по свое му
и все едно за мъничко заспал .
..една молба към тебе имам .. МИЛА
остави ме ..да си ида ....
каквото имам на живота
..съм го дал !
© Адриан Иванов Всички права запазени