27.07.2007 г., 9:24 ч.

Остави ме, любов 

  Поезия
693 1 7
Остави ме, любов.
Върви си.
Отлети от мен.
Нямам нужда
от твоите надежди.
Не искам да бъда
в нежния ти плен.
Не искам никой да ме обича.
Не искам и да боли.
Не искам никой да ми се зарича,
а да разбива мойте мечти.
Върви си.
Остави ме сама.
Поне ще зная какво да очаквам
от своята съдба.
Върви си.
Задушавам се.
Все някога ще ме напуснеш и ти.
Или мислиш, че не осъзнавам,
че и той ще ме нарани?!?
Върви си.
Ето така е по-добре.
Отпъдих любовта.
Сами сме - аз и моето сърце.

                                                                          2003г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??