19.11.2009 г., 12:13 ч.

Остави ме сама 

  Поезия » Любовна
808 0 2

Остави ме сама

 

Едва дойде, а вече си тръгваш.
Зная, чака те друга жена.
За нея мислиш, нея обичаш
и аз оставам отново сама.

Омая ме магията ти сладка,
но се оказа авантюра кратка.
През моя ден премина като гръм -
тя е туй, което аз не съм.

Аз съм огън, а пък тя е лед.
Горчив пелин съм, ала тя е мед.
Аз съм буйна - тя е мила, кротка.
Аз съм страшна буря - тя е твоята лодка.

Може би от огън се боиш,
затуй не искаш с мене да гориш.
За страхливци не е любовта
и по-добре ме остави сама!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??