Защо всичко боли,
а нямам рани по тялото?
Сякаш нещо предстои,
така всички ме гледат...
Нещо ще стане с мен?
Облаци ме затрупват...
Болка, объркване и ужас,
бавно и жестоко в мен играят.
Вземи се навали!
Смъкни плътта от костите!
Лодката ми потопи,
рибари да няма повече!
Част от душата остави Любов,
остави нещо от мен за поникване.
© Станислав Русев Всички права запазени