2.05.2007 г., 12:10 ч.

Осъдена 

  Поезия
973 0 13

Дали любовта ми към теб е съдба,
 или е някаква бяла магия,
 дали е тих пристан за мене сега,
 или е нежна стихия?


Дали ще я нося надълбоко във мен -
 до последния ден във сърцето да пари
 и дали ще възкръсва във всеки нов ден,
 оцеляла след толкоз любовни пожари!
 
 Дали ще ме носи на крилете си леки
 нависоко, нагоре, чак до звездите
 и дали по широката лунна пътека
 ще ме води там, дето се раждат мечтите?


Дали любовта ми към теб е съдба,
 или е мойта последна присъда,
 не зная, но стига ми да знам това -
 не на друго, на любов съм била осъдена!

© Боряна Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??