22.06.2020 г., 12:08 ч.

Осъзнавайки 

  Поезия
453 2 4

Спри да късаш
с признания мрака!
Остави ме
да бъда в заблуда!
Бяла паяжина
със лепкавост, чакаща
да примами
тъга пепурудена,
е душата ми.
Престани да въздишаш
как награда
от Бог
си получил
чрез мен!
Неприлично
разцъфтяват петунии
по телата ни
след обичане.

 

Осъзнаваш ли
колко сме грешни?

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??