забравих да мечтая аз отдавна
и бавно полетът ми спря
аз паднах на земята кална
и там премаза ме тълпа
и нямам сили да се върна
нагоре да се извися
тъй както прави го напролет
дори най-нежната трева
и жадно гледам висините
отдолу виждам ги едва
и чудя се дали отново
ще мога пак да полетя
© Милен Младенов Всички права запазени