14.09.2018 г., 22:59 ч.

Осъзнаване 

  Поезия » Философска
600 0 4

Искам да идваш внезапно,

стрелките във полет да спираш

и приказно, невероятно

из вселенската гръд да извираш!

 

Искам да тръгваш без сбогом,

без думи, без вехти надежди

и литнал в безкрая - свободен -

красива звезда да изглеждаш...

© Анжела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??