14 сент. 2018 г., 22:59

Осъзнаване 

  Поэзия » Философская
591 0 4

Искам да идваш внезапно,

стрелките във полет да спираш

и приказно, невероятно

из вселенската гръд да извираш!

 

Искам да тръгваш без сбогом,

без думи, без вехти надежди

и литнал в безкрая - свободен -

красива звезда да изглеждаш...

© Анжела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??