24.06.2009 г., 18:56 ч.

Осъзнаване - Мирис на истина 

  Поезия » Философска
545 0 4
Пея. Нотите ми бягат.
Реликва от остатъчно мълчание.
Наум си пея. И не ми дотяга.
Щипчица от вещерско старание.
Пея за моментите, в които тържествувах.
За Човека пях -приятел или враг.
Пея за минутите, в които откупувах
миг почивка, после тръгвах пак.
Пеех и за кръгово въртене -
(докосването, осезанието, мириса)
а тайната на истината в мене
е знаела отдавна смисъла...

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??