23.06.2009 г., 20:42 ч.

Осъзнаване - Молитва за слънце 

  Поезия » Бели стихове
838 0 3
Спря да вали. Очите изсъхнаха.
И зората навън се прекръсти.
Срамежливи слънца
нетипично възкръснаха.
Някой гледа, повдигнат на пръсти
през оградата - странно приведена -
свойте минали грешки. Прераждане.
Дъждът спира своя молебен.
Глас на славей отдалече обажда се.
Бог чу молитвите за слънце.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??