27.04.2013 г., 9:57 ч.  

От частици обич 

  Поезия » Любовна
562 0 0

От частици обич



Къде остана онзи влюбен звън
и свят копнеж към висините?
Не искам още да потъват вдън
забрава на сърцето и на дните!

Дали не е останала в безкрая
частица обич в нашите сърца,
която някъде внезапно - зная -
отново ще ни събере в света?

И след неволи, болки и лъжи,
обвеяни от вихри и от страсти,
ще слеем нашите тела, души -
в едно: дори разбити и на части.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??