16.01.2008 г., 8:39 ч.

От чувства изгарям! 

  Поезия » Друга
695 0 12
Знаеш, че от чувства изгарям,
когато наградиш ме със целувки.
Но не мога и не искам да понасям,
горчива нежност или преструвки.
Мога напълно необятна да стана
и искрен интерес да те връхлети.
Но и в тигрица, ако желая, ще се превърна,
за да браня най-скъпото ми, което си ти!
Способна съм до лудост да докарам
всяка малка частица от теб.
Не искам ревност да посявам,
знаеш, че не съм такъв човек.
Ако желая ще забравя нашите скандали,
преди да е свършила нощта.
Но няма така лесно да си отидеш,
преди да си ми доказал обичта.
Ще се опитам тежки думи да преглътна,
знам, виновна е за тях младостта.
Ще запомням само хубавите,
без тях аз съм изпълнена със самота.
Знаеш, че от чувства изгарям,
щом за теб съм единствена жена.
Страха и болката в мигом прогарям
и проправям път на любовта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??