4.05.2008 г., 13:00 ч.

От днес 

  Поезия
523 0 5


                                  Здравей!
                           Благоволи ли да се върнеш?
                           С какво заслужих таз голяма чест?
                           Не ти ли стигна туй, да ме прегърнеш,
                                        че пожела ме днес?
                           И сбогом!
                           Не желая да се връщаш.
                           Не ми оказвай тази тъпа чест.
                           Не искам ти да ме прегръщаш
                                                                    и занапред.
                             От днес!

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??