От днес нататък ти ще бъдеш само спомен,
една прашинка от света така огромен,
една прашинка, лутаща се в тишината,
една искрица, бродеща във тъмнината!
Постарах се да обичам само теб безкрайно,
споделях с тебе всяка моя тайна,
докато не се събудих сам, без нищо мое,
да, любима, всичко вече беше твое.
От днес нататък ти ще бъдеш само болка,
дори не знаеш как ме нарани и колко,
дори не знаеш за сълзите в тъмнината,
не за теб, а че продадох си душата!
© Васил Всички права запазени