23.09.2018 г., 9:51 ч.

От душа̀. 

  Поезия » Любовна
448 4 1

Щастлив? Не бих могъл да кажа. 

Все още ни разделя 

океан. 

Ще кажеш сигурно - Бе, много важно, 

душите щом са заедно в аванс!.. 

 

Все още по ергенски го живея. 

(Животът ми) е хаос, подреден. 

За теб не знам, но трябва да успея 

поне в едно - до края да си с мен... 

 

Защото и те имам и те нямам. 

Събирам те в стрелките на часовника. 

В едно уиски. Да, 

голямо. 

И в капка от очите ми, дъждовни... 

 

Не искам друго. Само да си моя. 

Гласът ти в шепот. Тяло. Тишина. 

Едно, единствено ще те помоля - 

обичай ме безумно! От душа̀!.. 

 

Danny Diester 

12.08.2018

Toronto, Ontario, Ca.

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??