4.09.2010 г., 23:10 ч.

От Дявола обзета 

  Поезия
454 0 0

Тръпна, от желание обзета,

извивам се от пареща наслада -

мига със устни очертала...

Капки сласт събирам от тялото ти ненаситна

и обгръщам го със страст, от Дявола изпита...

Пръсти силно впивам

във плътта със спомен изоставен -

и нежно миг по миг го съживявам...

И силно миг по миг наново го изгарям...

 

Единствен миг, но изживян!

© Елиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??