5.04.2024 г., 8:39 ч.

От години 

  Поезия » Любовна
95 0 0

     

     От години

 

Ти живееш в тишината,

ти живееш в моя ден.

Всяка дума те открива,

от години аз съм в плен.

 

Чувството е много силно –

като огнена река,

като ехото далечно

се повтаря любовта.

 

Искам ли да те прегърна,

ти изчезваш променен,

искам ли да те целуна,

мамиш погледа смутен.

 

От години ти си тука

нежно в моята душа,

от години ти си тука

светло чувство и мечта.

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??