16.04.2018 г., 14:20 ч.

От желание по теб 

  Поезия » Любовна
616 0 0

От желание по теб изгарям,

нямам мира от обич полудявам.

Сърцето ми гори с огромен плам,

и как и кой да ме спаси не знам.

Нощта е за приказки с принцове и принцеси,

но теб те няма... Кажи къде си!

В някой потаен кът на земята,

или сгушен в обятията на Луната.

Бродещ по дългия път,

гледащ небето от някой кът.

Моята любов не бива да се разкрива,

такава като нея убива.

Докосна ли те, в пламъци изгарям,

ала не го ли сторя ще рухна.

Целувката ти е страстна, любовна –

за устните ми е отровна.

Наказана съм от Дявола и Бога,

да бъда с теб не мога.

Готова съм на волята им да обърна гръб,

за да забравя непоносимата скръб.

Покажи се! Бъди мой любим,

любовта-ще ни пази да не изгорим.

Ето, със сърцето ми ти се вричам,

повече от Жулиета своя Ромео те обичам!

© Мария Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??