11.03.2011 г., 15:19 ч.

От любов 

  Поезия » Друга
671 0 2

Не искам повече да страдаш,

не искам да те боли.

Недей духом да падаш -

до теб съм и ми се довери.

 

Аз ще поема всяка твоя вина,

смей се ти от сърце.

Вземам тъгата и оставям ти радостта -

искам само да си добре.

 

И сълзите ти ще взема,

усмивката ще ти оставя.

Твоето страдание като съдба ще приема -

за щастието ще забравя.

 

Болките ти ще взема на ръце

и твоят кръст на моите рамене.

Безкрайна  към теб любовта -

всичко ще направя, за да те спася.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??