Не искам повече да страдаш,
не искам да те боли.
Недей духом да падаш -
до теб съм и ми се довери.
Аз ще поема всяка твоя вина,
смей се ти от сърце.
Вземам тъгата и оставям ти радостта -
искам само да си добре.
И сълзите ти ще взема,
усмивката ще ти оставя.
Твоето страдание като съдба ще приема -
за щастието ще забравя.
Болките ти ще взема на ръце
и твоят кръст на моите рамене.
Безкрайна към теб любовта -
всичко ще направя, за да те спася.
© Катя Бобойчева All rights reserved.