От любов сърцето си изгубих,
от любов душата си погубих,
от любов теб от мен прокудих,
от любов, друг така и не залюбих.
Знам, че времето лекува,
но знам и как боли.
Всичко в мен по теб тъгува
и остават все следи.
Следи от любовта красива,
следи от обич и от страст,
следи от мъката горчива,
следи от ревност и от власт.
От любов сърцето ми отрови
и от любов душата моя нарани.
Но кой следите ще зарови
и кой ще може да прости?
© Анжела Всички права запазени