Nov 12, 2008, 7:44 PM

От любов 

  Poetry » Love
482 0 1

От любов сърцето си изгубих,

от любов душата си погубих,

от любов теб от мен прокудих,

от любов, друг така и не залюбих.

 

Знам, че времето лекува,

но знам и как боли.

Всичко  в мен по теб тъгува

и остават все следи.

 

Следи от любовта красива,

следи от обич и от страст,

следи от мъката горчива,

следи от ревност и от власт.

 

От любов сърцето ми отрови

и от любов душата моя нарани.

Но кой следите ще зарови

и кой ще може да прости?

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??