Не беше ден, не беше нощ,
стоеше там на малък мост:
уплашена, но с вид суров...
Сълзи от минала любов...
"Недей да плачеш, слез от там,
любовта е мръсна... страдаш... знам..."
Погледна ме и се усмихна
и скочи във водата чиста!
© Николай Всички права запазени