Sep 1, 2009, 10:38 AM

От любов 

  Poetry » Love
586 0 0

Не беше ден, не беше нощ,
стоеше там на малък мост:
уплашена, но с вид суров...
Сълзи от минала любов...

"Недей да плачеш, слез от там,
любовта е мръсна... страдаш... знам..."

Погледна ме и се усмихна
и скочи във водата чиста!

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??