4.11.2007 г., 11:43 ч.

От Любовта Смъртта ми е гореща... 

  Поезия » Друга
912 0 17
***
... в памет на Тази...
която умря в теб...


Разпилях се... стихнах...
уязвих се...
И силата окапа бездиханна...
За Бога... не успях...
раних се...
с Любов могъщо безпощадна...

Ще тръгвам... трябва...
уморих се...
Осиротя крилото ми отляво...
Не ме търси... до кръв
стопих се...
Но сълзите си вързах здраво...

Не плача... искам...
споделих се...
Сега пред мъртво огледало...
застивам... стена...
Остъклих се...
във спомен за сърцето цяло...

Разлях се... счупих се...
убих се...
Но от Любов смъртта е най-гореща...
Избухнах... пламнах...
Възкресих се...
в самотен път на болка веща...

И тръгвам... Боже...
Причиних се...
От най-великата стихия...
се браних... бягах...
примирих се...
Любов не мога да убия!!!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??