14.09.2013 г., 17:00 ч.

От мен 

  Поезия
316 0 0

Понякога, преди да взема решение си представям, че съм добрия герой във филм.

Какво би направил той, как би реагирал... и се получава.

Понякога, съм много искрен... и много ме харесват.

Понякога, не съм.

Понякога, ми се иска винаги да казвам, каквото мисля.

Винаги, твърдя, че го правя.

Понякога, се ужасявам от смъртта.

Често, живея за нея.

Понякога, ми се иска всички да ме харесват.

Тогава, аз не се харесвам.

Понякога, не знам кое е по-важно.

Доста често, знам... и не е лесно.

Понякога, ми се иска да съм простоват и семпъл.

Но не съм.
Не съм и сигурен, дали не съм.

Понякога, ми идва на напиша стих.

И ето.

© Бкз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??