20.07.2007 г., 8:51 ч.

От морала по е силна любовта 

  Поезия
712 0 10
 

        Мразя тези ситуации абсурдни,

        аз и ти, и той сред нас,

        чувствата в гърдите да са бурни,

        а да ми говориш с нисък глас.


        Вярно, той ми е приятел,

        но какво е той пред любовта,

        погледа ти - еротичен нагревател,

        пали в мен жадувана искра.


        И въздържам се, спокойствие запазвам,

        а отвътре искам силно да те сграбча,

        устните ти настървено да отхапвам,

        във прегръдките си да те мачкам.


        Толкова е силно, дяволито,

        кълбото вихрещо се във гърдите

        и напразно мъча се, опитвам

        да не трепвам, срещна ли очите.


        Но не мога, не успявам,

        от морала по е силна любовта,

        той приятел ми е и го уважавам,

        на залюбвам прелестната му сестра.

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??