31.08.2010 г., 19:36 ч.

От негово име 

  Поезия » Любовна
779 0 2

Горчиво чувство на  безразличие
надига се до горе, до гърлото.
И не поглеждам нейното безличие,

бетонното, силното,  твърдото.

 

Красива и нежна била за мнозина,
признавали са ми го неведнъж.
А аз единствено реших да я мина,
нали все пак съм съвременен мъж.

 

Пак съм с нея и отново е гола.
Вместо сутиена, съблича душата си.
Изритвам я набързо от хола
и покривам нервно с ръце главата си.

 

Да те измъчвам никак не желая.
Да превъзмогна себе си, не става.
По добре за тебе да нехая,
отколкото сам да се задавя...

© Цуци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??