11.01.2012 г., 23:19 ч.

От перото на белокосата 

  Поезия
429 0 2

ОТ ПЕРОТО НА БЕЛОКОСАТА

 

От перото на белокосата

се раждат скромни стихове.

Малко житейска радост носят те

и много тъжни мигове.

 

Но под челото морно, свъсено

от мрачни мисли, самота,

изгрява бъдеще, разкъсало

ги с вяра и със светлина.

 

Вървят ли във живота двамата,

ръка в ръка, един до друг,

не е тъй страшна вече драмата

на всеки поотделно тук.

 

Животът, знам, е отреден за двама

и трябва тъй да се живей.

И по-добро във старост няма!

Затуй, любов, здравей, здравей!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И все пак е добре, когато и други си кажат мнението дали споделят, дали поне малко ги е развълнувало или поне малко им е харесало.Благодаря ти, Валентине, че ме посети
  • Няма смисъл да се коментира...
Предложения
: ??:??