6.12.2007 г., 10:31 ч.

От покрива  

  Поезия » Любовна
624 0 3
 

От покрива се виждат най-добре

сълзите на листенцата замряли.

На покрива е толкова добре,

защото мястото ти днес е празно.

 

Очите ме болят от мигане

и ми омръзна да си те представям.

Нима не ме нарече необичана,

защо тогава устоях да се разплача?

 

От покрива нещата са по-малки

и всичко ми се струва незначително.

Денят без теб е ден, каквото и да казваш

и някой ден все пак ще съм обичана!

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??