Един много стар стих, който намерих в стария сандък...
Б.
Уморени частици
тъга
следват потоците
музика в мрака...
Наистина е хубаво
така...
Тъмнина.
Мелодия.
И някой,
който някъде
те чака...
Б.Калинов.20 Октомври 2009г.
Пловдив.
© Борис Калинов Всички права запазени