19.06.2011 г., 22:29 ч.

От сто години... 

  Поезия » Любовна
1219 0 43

 

 

        * * *

                         

    Окапаха на юни дните.

    Черницата  душа  изплака.

    Изгледаха и се очите.

    Сто години вече тебе чака…

 

 

                                                18.06.2011 г

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??