От страх те измислих
Синевата трепти в очите любими:
дивна приказка в гробищна паст,
завъртяла душата ми с сласт
в градоносна кошмарна пустиня.
Сън сънувах злокобен в нощта
и от страх те измислих навярно.
А мечтата за теб лъчезарна
ме обрече да спя в самота...
© Плами Всички права запазени