2.12.2009 г., 16:57 ч.

От страстта 

  Поезия » Еротична
859 0 0

Цял живот в ръцете си

искам да държа

съвършеното ти тяло.

Искам да докосвам

с пръсти

нежната ти кожа.

Да целувам нежно

всяка гънка, всяка клетка

на прекрасното ти тяло.

После да се любим цяла нощ

без да спрем.

От страста ни

искам на дете живот да дадем.                                                                                                      

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??