2 dic 2009, 16:57

От страстта 

  Poesía » Erótica
861 0 0

Цял живот в ръцете си

искам да държа

съвършеното ти тяло.

Искам да докосвам

с пръсти

нежната ти кожа.

Да целувам нежно

всяка гънка, всяка клетка

на прекрасното ти тяло.

После да се любим цяла нощ

без да спрем.

От страста ни

искам на дете живот да дадем.                                                                                                      

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??