2 дек. 2009 г., 16:57

От страстта 

  Поэзия » Эротическая
860 0 0

Цял живот в ръцете си

искам да държа

съвършеното ти тяло.

Искам да докосвам

с пръсти

нежната ти кожа.

Да целувам нежно

всяка гънка, всяка клетка

на прекрасното ти тяло.

После да се любим цяла нощ

без да спрем.

От страста ни

искам на дете живот да дадем.                                                                                                      

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??