15.06.2018 г., 19:21 ч.

От сърцето 

  Поезия » Любовна
353 0 0

В моят ум си ти,

не мога да те изкарам оттам.

Имаме ли бъдеще заедно

или само се заблуждавам.

 

Където си ти,

там искам да съм и аз.

По - ценна си ми

и от диамант.

 

Ще преобърна света,

за да те намеря.

Ще се навдигна от гроба,

за да зърна очите ти още веднъж.

 

Би ли тръгнала с мен,

без значение къде,

само и само да си с мен

в нощта под лунна светлина.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??