В моят ум си ти,
не мога да те изкарам оттам.
Имаме ли бъдеще заедно
или само се заблуждавам.
Където си ти,
там искам да съм и аз.
По - ценна си ми
и от диамант.
Ще преобърна света,
за да те намеря.
Ще се навдигна от гроба,
за да зърна очите ти още веднъж.
Би ли тръгнала с мен,
без значение къде,
само и само да си с мен
в нощта под лунна светлина.
© Stoycho Kolev Все права защищены