23.06.2011 г., 12:29 ч.

От теб да се откажа 

  Поезия » Любовна
774 0 2

 

 

За кой ли път с тебе се сбогувам,

че в страха си пак ме нарани.

Докога на чувства ще робувам

и отново все ще ме боли.

 

Ти край не ще да кажеш,

присъдата оставил си на мен.

А аз не искам с болка да живея

и да помръква слънчевият ден.

 

Страхът, твоят вечен страх,

не мога с него да се боря.

Трябва ли да се предам

и край на любовта да сложа.

 

Отново блъскам се в тунела

и търся лъч от светлина.

Искам от теб да се откажа,

но колко трудно е това.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??