22.10.2008 г., 0:35 ч.

От теб остана... 

  Поезия » Любовна
432 0 2
 

От теб остана само миризма на страст,

по топлите чаршафи в моето легло,

които вече са студени и изпитвам страх

да осъзная, че със теб не сме едно...

 

От теб остана бледо отражение зад мен,

когато се огледам във водата,

аз силно вярвам, че ще видя теб,

как нежно разговаряш с тишината...

 

От теб остана просто кубче лед

и даже вятърът до болка ме разбира,

защото вярвам във всеки нов момент,

че когато се събудя - ще те видя...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??