21.01.2010 г., 22:41 ч.

От теб за мен 

  Поезия » Друга
866 0 1

Ще чакам в съня ми да дойдеш

по пътя, осветен от звезди,

и песен тиха в нощта да запееш,

голямата мъка от мен да разсееш.


Тъжно е, когато в нощта съм самичък

и няма кой да стопли моето сърце,

но винаги човек в сърцето си носи 

топлина към когото обича.


Ще чакам по звездния път да се върнеш,

живота суров с любовта си да победим,

и пак ще сме двамата щастливи,

забравили раздялата през изминалите години.

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??