Jan 21, 2010, 10:41 PM

От теб за мен 

  Poetry » Other
865 0 1

Ще чакам в съня ми да дойдеш

по пътя, осветен от звезди,

и песен тиха в нощта да запееш,

голямата мъка от мен да разсееш.


Тъжно е, когато в нощта съм самичък

и няма кой да стопли моето сърце,

но винаги човек в сърцето си носи 

топлина към когото обича.


Ще чакам по звездния път да се върнеш,

живота суров с любовта си да победим,

и пак ще сме двамата щастливи,

забравили раздялата през изминалите години.

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??