7.09.2020 г., 6:03 ч.

От утре 

  Поезия » Свободен стих
369 0 0

Съвременната подреденост и засятост

разделят епруветките от амбалажа.

Да пусне корен Утре

с порой от дъжд на капки.

И как ще напои зажегления засух,

изпитото до дъно от стъклото,

неразделимите цялости на сърцето и душата?!

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??