6.02.2009 г., 22:13 ч.

От високо 

  Поезия » Друга
579 0 7

 

От високо

 

Протегнала ръчичките нагоре -

стигаха до кръста на бащата -

се молеха очичките без говор:

"Вдигни ме, татенце, на рамената."

 

Светът, видян от толкова високо,

от бащините силни рамена,

така бе днес красив и необятен

за малката принцеса на деня.

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??