31.10.2009 г., 21:11 ч.

От влюбване - в кома... Изтривам те! 

  Поезия » Любовна
784 1 7
Дойде като неочакван юмрук
и май съм изпаднала в кома.
Целувки и обич напук.
Останалото... не помня!

Навярно временна амнезия!
Не зная как си отключил вратата.
Или през задния вход ти си влезнал.
А може би разбил си стената...

"Кой си бил?" - се чудя понякога.
Не знам какво си ми сторил.
Не знам какво съм ти казвала някога.
Не помня и ти какво си говорил.

Ела отново, бъди силен юмрук,
за да бъда отново събудена.
И ми припомняй със злоба, напук
как някога с теб съм се любила.

Потърсих пак, но ти беше скрит.
Сега виждам единствено тия
бутони "Save" и "Delete".
Нещо против да те изтрия?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??