8.09.2009 г., 20:21 ч.

От яростта по теб боли ме 

  Поезия » Любовна
550 0 1

Една звезда, видях, просветна,
в очите тя блести ми - 
тук е пътя тя да ми показва,
да ме води в тъмното, любими!
Една звезда съзрях - 
тя със своя блясък освети ме.
Какво направи тя със мене,
защо от яростта по теб боли ме?

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??