6.03.2024 г., 15:08 ч.

Отчаяние 

  Поезия
63 0 0

Да бъда груб.

Да се отдалечавам от себе си,

от нежността.

 

Да забравя очите

и оранжевото,

топлината.

 

Да нямам

никакви

доказателства.

 

И да оправдая събитията,

които ме задраскват.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??