18.06.2024 г., 13:22 ч.

Отчаяние 

  Поезия » Философска
125 0 0

Уморих се от чакане,

празни надежди се нижеха в дните ми.

Търсих разбиране

в срещи безсмислени.

Вглеждах се в образи

 пълни с бездушие.

Цветните дни се стопиха в живота ми.

Искам да дишам

но гърлото стяга ме.

Вдишвам димът от лъжите изпушили

и се закашлям,  до задушване.

Как да изгоня от моето тяло

тази отрова която ме губи?

Как да избягам ,

 немога , немога…

© Галина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??